Приложна астрология "Вега"
Банер
Банер

Последни статии


Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Кой е онлайн

В момента има 179 посетителя в сайта


Milena

Курсът за бременни е създаден през 1999 година. От тогава всеки месец имаме по една група от 4-5 до 6 бременни. Целта е да ги запознаем (особено тези с първа бременност) с неизвестните около бременността и раждането.

В екипа ни, през различните години, са участвали много различни специалисти свързани пряко или косвено с бременността, майчинството и детето – акушерки, акушер-гинеколози, социални работници, педиатри, невролози, психолози, кинезитерапевти, учители по танци, йога, плуване и др.

Екипът ни членува в „Българската асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия” от 2003 год. През ноември 2007 год. участва в учредяването на първата „Асоциация на училищата за родители” в България.

 

Logo

Логото:

Искахме да прилича на око. Идеята дойде от поговорката да пазим най-ценното „като зеницата на окото си”. Затова детето-бебето-зародиша е в центъра като зеница. Децата са най-ценното в живота на родителите. С нашето училище бихме искали да вдъхнем кураж и воля, вяра в себе си на всички настоящи и бъдещи родители. Чрез децата си ние гледаме напред в бъдещето. Те пренасят частица от нас напред и я предават на следващото поколение – така живеем вечно!

 

Името на Училището:
Преди години, за един осми март, моето вече порастнало дете ми прати съобщение с пожелания за здраве . . . и т.н. на „моята майка-мечта”. Тогава аз за първи път осъзнах, че това е най-хубавото нещо, което може да си пожелае един родител. Това е подаръка – признание на децата ни, най-добрата оценка в живота. Защото да бъдем родители никой не ни учи. Вземаме пример от нашите родители, те са основния ни модел на поведение, ако можем поправяме грешки и предаваме наученото, най-често на собствен гръб, на бъдещите поколения.
Затова нарекохме нашето училище ЗА РОДИТЕЛИ – МЕЧТА и се надяваме да ви помогнем да се превърнете в мечтаните от вашето дете родители.

 

 

Доц. д-р Пепа Митева – основател на училището и координатор на проекта, университетски преподавател по „Кризисна интервенция”, „Методи на социалната работа”, „Посредничество при конфликти” и др. Автор на три монографии, практически ръководства и други научни публикации. Дипломиран асистент по психодрама от 2001 год. и консултант под супервизия по метода на когнитивно-поведенческа терапия от 2003 год. С трайни професионални интереси в сферата на консултиране и диагностика, кадрови подбор и корпоративно обучение.

 

Д-р Петър Ганчев – акушер-гинеколог – консултант в училището за родители, дългогодишен специалист в областта на стерилитета
ДКЦ – 1 Бургас ЕООД, ет.3, каб.312
частен кабинет бул.”Демокрация” № 67
Тел.: 0888 212 707

 

Милена Христова – акушерка – организатор и лектор в училището, обучение по когнитивно-поведенческа терапия, алтернативна медицина – су-джок терапия, регресивна терапия, интереси в областта на психологията, езотеричните науки - нумерология, астрология и др.

 

 

Курсове за бременни

Банер

Календар

Юни 2004
П В С В П С С
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Последни събития

Няма събития

Анкета

Планирахте ли бремеността си?